Bijscholing

INTOFLOW Biedt o.a. de tweedaagse scholing ‘Stromend door de overgang’. Daarnaast de scholing ‘Opstellingen m/v seksuele organen’. Het volgen van de scholing Stromend door de overgang biedt meer inzicht in de mentale- emotionele- en fysieke veranderingen tijdens de overgang. Voor info en aanmelding neem contact op via het contactformulier of telefonisch: 0492-386109/06-37198379.

STROMEND DOOR DE OVERGANG®

Bijscholing overgang
Voor afgestudeerde therapeuten, coaches en professionals die met vrouwen (en relaties) werken, biedt Intoflow een tweedaagse bijscholing over de overgang en hormoon-gerelateerde problematiek. Tijdens de bijscholing krijgt u uitleg over de ‘ins en outs’ met betrekking tot de invloed van de overgang en hormonale problematiek op mentaal-, emotioneel- en lichamelijk gebied. Daarnaast worden methoden aangereikt om uw cliënt te leren omgaan met opvliegers (opvlieger transformatie).

Als Stromend door de Overgang® oftewel overgangstherapeut plaatsen wij u op de SDDO®-therapeutenlijst met specialisatie ‘De overgang’. Deze lijst wordt gebruikt voor doorverwijzing (o.a. Hormoonpoli Boxmeer) van patiënten naar een gecertificeerde en in de overgang gespecialiseerde therapeut in cliënt’s omgeving.

play-rounded-fill
Filmpje over de scholingen [algemeen]

HBO conform geaccrediteerd door de KTNO  voor MBK en PSBK (K8229, LVNG, BATC, VIV, VVET, LVNT, NVST & VBAG); door de BATC, de VVH & de NBVH 12 accreditatiepunten waarvan 6 PSBK.

Bij de NWP voor de licentie natuurgeneeskunde.

Voor data, zie agenda  Locatie: SCC De Stolp ‘s Hertogenbosch.

Inhoud van de lesdag

 •  De overgang algemeen
 •  Hormonale processen en de ‘wake-up calls’
 •  De fysieke veranderingen
 •  Het mentale en emotionele proces
 •  Relatie emoties en fysieke verschijnselen
 •  Oude patronen en overlevingsstrategieën
 •  Verborgen trauma’s
 •  De psychosociale aspecten
 •  Rouw
 •  Invloed op de omgeving
 •  Opvliegers
 •  Vrouwelijke/mannelijke energie
 •  Seksualiteit
 •  Mogelijke behandelmethoden en contra indicaties

Het lezen van het boek Hormoonbalans voor vrouwen is een vereiste voorafgaand aan de tweedaagse Stromend door de overgang.

VERDIEPINGSSCHOLINGEN

Op dit moment bieden wij – behalve opstellingen Vrouwelijke en/of Mannelijke seksuele organen – geen verdiepingsbijscholingen aan.

play-rounded-fill
[filmpje met gynaecoloog en eigenaar Hormoonpoli Barbara Havenith over hormonen]

Programma bijscholingen verdieping

Opstellingen (geaccrediteerd door de NBVH 6 PSBK punten) Vrouwelijke en/of mannelijke seksuele organen vindt bij voldoende belangstelling plaats op een nader te bepalen datum.

Voor groepen of opleidingsinstituten biedt Intoflow de  mogelijkheid een bijscholing op locatie te geven. Voor de voorwaarden en aanmelding kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Locatie scholing opstellingen: IntoFlow Aarle-Rixtel.

 

Voor geïnteresseerde coaches wordt bijscholing op maat aangeboden. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Prijs tweedaagse basisbijscholing: € 295,00 inclusief koffie, thee, water, twee lunches en lesmateriaal (vrijgesteld van BTW).

Verdiepingsbijscholing opstellingen vrouwelijke en mannelijke seksuele organen €125,00 (vrijgesteld van BTW) inclusief koffie, thee, water en lunch. Locatie: IntoFlow Aarle-Rixtel.

Voor informatie en aanmelding:

Tel:+31 (0)6 371 98 379

Voor data, zie agenda. Alle lesdagen vinden plaats van 10.00-17.00uur.

Algemene voorwaarden: klik hier

Klachtenregeling: klik hier Klachtenregeling_2021

Indien niet bereikbaar, spreek uw boodschap in, dan wordt u z.s.m. teruggebeld.

Of stuur een bericht (dit bericht kan voor alle scholingen gebruikt worden):
  Dit is een beveiligde verbinding