Over ons

De praktijk voldoet aan alle door de zorgverzekeraars gestelde kwaliteitseisen om voor een geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende verzekering vergoed te worden. Klik hier voor een overzicht.

Momenteel werken we in onze praktijk volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging. Bij afspraken in praktijk Intoflow houdt u zich – net zoals wij – tijdens de coronacrisis aan dit Protocol Intoflow

Momenteel hanteer ik een wachtlijst. Indien u een afspraak wilt maken bedraagt de wachttijd ongeveer twee maanden. De afspraken vinden gemiddeld – afhankelijk van uw behoefte – eens per twee weken plaats. Deze worden voor zover mogelijk meteen tijdens de eerste afspraak ingepland.

 

Aangesloten bij de geschillencommissie SCAG. Licentie RBCZ/TCZ. Licentie NBVH Registertherapeut 13021.

Marijke Brouwers

Mieke van den Bossche

Marijke Brouwers (1959) is Psychodynamisch- en relatietherapeut, extern vertrouwenspersoon, coach en trainer.

Ik werk vanuit een positieve psychologische benadering. Cliënten met wie ik werk zitten ‘even’ niet lekker in hun vel, of voelen dat er iets in hun leven ontbreekt. Voelen zich niet meer gelukkig, willen meer harmonie in zichzelf en zijn op zoek naar hun oorspronkelijke ‘ik’.

Tijdens sessies focussen we op de positieve gevoelens en kernkwaliteiten van jou als cliënt. Door negatieve ervaringen, ingeslopen patronen en oordelen te herkennen en te accepteren, zien we onze ontwikkelde overlevingsstrategieën onder ogen. Deze strategieën hadden we nodig om negatieve gedachten en gevoelens én de daarbij behorende pijn niet te hoeven voelen. Hierdoor leven we meer vanuit ‘ons hoofd’. We vergeten om te voelen.

Als therapeut help ik je meer uit het denken en meer naar je gevoel te gaan. Hierdoor vergroot je je gevoel van eigen waarde en zelfcompassie: passie voor je ZELF! Je word bewuster van jezelf, luistert naar je echte behoeften en gaat daar ook naar leven. Je verbind je met je werkelijke ik én met anderen.

Mijn uitdaging is jou te helpen bij het vinden van je passie zodat je weer helemaal vanuit je eigen kracht in het leven staat.

Naast mijn praktijk in Aarle-Rixtel werk ik ook als psychodynamisch- en relatietherapeut, overgangstherapeut & coach in Vrouwenpoli Boxmeer. Tevens geef ik geaccrediteerde bijscholingen over hormoongerelateerde problematiek aan complementair therapeuten.

Ik bied een pragmatische integrale aanpak die je verder helpt in je persoonlijke groei. Hiertoe gebruik ik diverse therapeutische technieken.

Tarieven: Individueel consult 60 minuten € 87,50; Relatietherapie 90 minuten € 132,00

Mieke van den Bossche (1958) verdiepte zich na haar studie klinische psychologie verder in therapeutische disciplines: master in neuro linguïstisch programmeren (NLP), persoonlijke coaching, gestalt-therapie, familie en organisatie opstellingen, emotioneel lichaamswerk, pulsing, reiki, tai chi, qi gong…

Ik heb dertig jaar ervaring in het begeleiden van individuen en groepen in bedrijven en organisaties (profit en non-profit).

In mijn privé-leven heb ik de ‘pijn van het zijn’ zelf meerdere keren ervaren: vroegtijdig verlies van dierbaren door ziekte en ongeval, verlies van ongeboren kind, leven met een partner met een verslavingsproblematiek, echtscheiding.

Mijn sterkte ligt in mijn passie voor het leven en het aanbieden van een no-nonsens en integrale aanpak op maat van elke persoon.

Tevens heb ik een passie voor alpinisme en ben berggids. Coachen en trainen is als gidsen, faciliteren van een leerproces, mensen helpen hun eigen doelen te formuleren en te realiseren.