Over ons

De praktijk voldoet aan alle door de zorgverzekeraars gestelde kwaliteitseisen om voor een geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende verzekering vergoed te worden. Klik hier voor een overzicht.

In onze praktijk werken we volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging. Bij afspraken in praktijk Intoflow houdt u zich – net zoals wij – tijdens de coronacrisis aan dit Protocol Intoflow

Momenteel hanteer ik een wachtlijst. Indien u nu een afspraak wilt maken zal de afspraak over zo’n drie á vier maanden plaatsvinden. De afspraken worden voor zover mogelijk meteen tijdens de eerste afspraak ingepland en vinden gemiddeld – afhankelijk van uw behoefte – eens per twee weken plaats. De praktijkdagen in Boxmeer: dinsdag 08.30-17.00uur; in Aarle-Rixtel: woensdag en donderdag 08.30-17.00uur.

Kwaliteitseisen en competenties beroepsvereniging NBVH

Klachtenregeling

Aangesloten bij de geschillencommissie SCAG Licentie CRKBO onderwijsinstelling

Psychodynamisch Therapeut

Licentie NBVH Registertherapeut 13021

RBCZ/TCZ 403387R

 

 

 

Marijke Brouwers

Mieke van den Bossche

Marijke Brouwers (1959) is Psychodynamisch- en relatietherapeut, (voorheen tevens extern vertrouwenspersoon), (Intermittent Living®) coach en trainer.

Ik werk vanuit een positieve psychologische benadering. Cliënten met wie ik werk zitten ‘even’ niet lekker in hun vel, of voelen dat er iets in hun leven ontbreekt. Voelen zich niet meer gelukkig, willen meer harmonie in zichzelf en zijn op zoek naar hun oorspronkelijke ‘ik’.

Tijdens sessies focussen we op de positieve gevoelens en kernkwaliteiten van jou als cliënt. Door negatieve ervaringen, ingeslopen patronen en oordelen te herkennen en te accepteren, zien we onze ontwikkelde overlevingsstrategieën onder ogen. Deze strategieën hadden we nodig om negatieve gedachten en gevoelens én de daarbij behorende pijn niet te hoeven voelen. Hierdoor leven we meer vanuit ‘ons hoofd’. We vergeten om te voelen.

Als therapeut help ik je meer uit het denken en meer naar je gevoel te gaan. Hierdoor vergroot je je gevoel van eigen waarde en zelfcompassie: passie voor je ZELF! Je word bewuster van jezelf, luistert naar je echte behoeften en gaat daar ook naar leven. Je verbind je met je werkelijke ik én met anderen.

Mijn uitdaging is jou te helpen bij het vinden van je passie zodat je weer helemaal vanuit je eigen kracht in het leven staat.

Naast mijn praktijk in Aarle-Rixtel werk ik ook als psychodynamisch- en relatietherapeut, overgangstherapeut & (Intermittent Living®) coach samen met Hormoonpoli Boxmeer en Praktijk Oeractief.  Tevens geef ik geaccrediteerde bijscholingen over o.a. hormoon-gerelateerde problematiek aan complementair therapeuten en coaches. Binnen organisaties geef ik workshops over de overgang.

Ik bied een pragmatische integrale aanpak die je verder helpt in je persoonlijke groei. Hiertoe gebruik ik diverse therapeutische technieken.

Tarieven individueel consult 60 minuten € 95,00; Relatietherapie 90 minuten € 150,00.

C.V. Marijke Brouwers

Filmpje

Praktijkadres Marijke:

Praktijk voor psychodynamische therapie, coaching & training Marijke Brouwers            Beatrixlaan 1 5735 CX Aarle Rixtel

Boxmeer: Hormoonpoli Bakelgeertstraat 68,

5831 CV Boxmeer

Nederland

Tel: +31 (0)492 386 109/+31 (0)6 371 98 379

Mieke van den Bossche (1958) verdiepte zich na haar studie klinische psychologie verder in therapeutische disciplines: master in neuro linguïstisch programmeren (NLP), persoonlijke coaching, gestalt-therapie, familie en organisatie opstellingen, emotioneel lichaamswerk, pulsing, reiki, tai chi, qi gong…

Ik heb dertig jaar ervaring in het begeleiden van individuen en groepen in bedrijven en organisaties (profit en non-profit).

In mijn privé-leven heb ik de ‘pijn van het zijn’ zelf meerdere keren ervaren: vroegtijdig verlies van dierbaren door ziekte en ongeval, verlies van ongeboren kind, leven met een partner met een verslavingsproblematiek, echtscheiding.

Mijn sterkte ligt in mijn passie voor het leven en het aanbieden van een no-nonsens en integrale aanpak op maat van elke persoon.

Tevens heb ik een passie voor alpinisme en ben berggids. Coachen en trainen is als gidsen, faciliteren van een leerproces, mensen helpen hun eigen doelen te formuleren en te realiseren.

 

 

 

 

Praktijk adres Mieke:

H. Consciencelaan 32

2820 Bonheiden

Antwerpen

België

 

KvK: 17116138

BTW: NL808619056B01