Spring fields of blooming tulip. Beauty outdoor scene

Het (ISO 9001 gecertificeerd) Simpson Protocol is ontwikkeld door de internationaal voor dit protocol onderscheiden Ines Simpson.

Tijdens een sessie Simpson Protocol bereikt u via deze krachtige en unieke hypnose-techniek  een van de diepste niveaus van hypnose, ‘the Esdaile state and beyond’, waardoor u als cliënt in contact komt met uw onderbewustzijn. Hierdoor werk je met de oneindige energetische wijsheid.

De Esdaile-staat maakt een 100% anesthesie mogelijk en is bijzonder geschikt bij chronische stress of burn-out.

Met behulp van het Simpson Protocol wordt u als cliënt in staat gesteld om alle gewenste veranderingen zelf te realiseren. Deze wijze is een accurate manier om veranderingen teweeg te brengen voor elke specifieke vraag. Het mooie van dit proces is dat u als cliënt een directe rol hebt in uw eigen lichamelijke, emotionele en spirituele genezing, wat resulteert in een diepe verandering binnen uzelf.

Het Simpson Protocol kan ook worden ingezet voor soul retrieval.

Voor het mogen geven van  The Simpson Protocol werd ik door Ines Simpson persoonlijk opgeleid. Een eerste sessie Simpson Protocol duurt twee uur en wordt als dubbel consult gefactureerd. De volgende sessies zijn normale ‘een-uurs’ sessies.

Geef een reactie