Het (ISO 9001 gecertificeerd) Simpson Protocol is ontwikkeld door de internationaal voor dit protocol onderscheiden Ines Simpson.

Tijdens Simpson Protocol sessies bereikt u via deze krachtige en unieke hypnose-techniek  een van de diepste niveaus van hypnose, ‘the Esdaile state and beyond’, waardoor u als cliënt in contact komt met uw onderbewustzijn. Hierdoor werk je met de oneindige energetische wijsheid.

De Esdaile-staat maakt een 100% anesthesie mogelijk en is bijzonder geschikt bij chronische stress of burn-out.

Met behulp van het Simpson Protocol wordt u als cliënt in staat gesteld om alle gewenste veranderingen zelf te realiseren. Deze wijze is een accurate manier om veranderingen teweeg te brengen voor elke specifieke vraag. Het mooie van dit proces is dat u als cliënt een directe rol   hebt in uw eigen lichamelijke, emotionele en spirituele genezing, wat resulteert in een diepe verandering binnen uzelf. Een issue dat u liever niet in woorden uitspreekt, kan heel goed en effectief als probleem worden behandeld.

Het Simpson Protocol kan eveneens worden ingezet voor soul retrieval.           Voor het mogen geven van het ‘Simpson Protocol’ werd ik in 2015 door Ines Simpson persoonlijk opgeleid. De advanced training volgde ik zes jaar later in België. Een eerste sessie Simpson Protocol duurt zo’n twee uur en wordt als dubbel consult gefactureerd. De volgende sessies zijn normale ‘een-uurs’ sessies. Afhankelijk van de ernst van de vraag, het probleem of trauma gebruiken wij gemiddeld 3- 5 Simpson Protocol-sessies per issue.

Geef een reactie